Crypto faucets

Op deze pagina zal ik faucet sites reviewen. Het doel is om te waarschuwen voor scams en sites die doen wat ze beloven te belonen.

SCAMS

cryptoxmr.net – juicy-btc.com – cryptoarea.net – juicyltc.com – faucetdash.com
Bovenstaande sites zijn allemaal van dezelfde eigenaar. Het duurt ongeveer 2 maanden om bij je minimum-payout bedrag te komen. Belooft iedere zondag uit te betalen. Zodra je het minimum bedrag hebt, betalen ze niet uit. Ook verandert je balans als je vanaf een ander ip adres inlogt. Tot mijn spijt heb ik iemand als referral uitgenodigd en geen manier om deze persoon te waarschuwen. Natuurlijk heb ik het support team gemaild om uit te sluiten dat dit een technisch probleem is, maar voor nu lijkt dit een scam. De reviews op sites als Trustpilot zijn ook niet mals. Pas op met deze sites!

WINS

cointiply.com
Van deze site heb ik al 2 keer een betaling gekregen. De site heeft een faucet, games en verschillende surveys. Vanuit de Cointiply app krijgt je nog meer manieren om crypto te verdienen. Deze site is zeker legitiem!

Vie Faucet
Van deze site heb ik al ontelbare keren een betaling gekregen. Betaald ook uit naar Faucetpay.

Faucetpay
Een microwallet en een faucet site in 1. Hier kun je je faucet coins neerzetten, omwisselen naar andere valuta en verdienen. Je kunt verdienen door Pay to Click ads te kijken, maar ook door surveys te maken. Uitbetalen gaat snel naar een wallet naar keuze.